KONTAKT OS

 

SEND OS EN BESKED

Skriv til os via nedenstående kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

RING TIL OS PÅ TELEFON 27 85 44 03 OG BESTIL DET UDSTYR DU SKAL BRUGE

Anbefalinger

"Jeg har spillet som dj på klubber og til mobile arrangementer i godt 20 år og har gennem de seneste 5 år lejet udstyr af BK Rental. Når der spilles til mobile arrangementer kan det for eksempel være en fødselsdag, et bryllup eller en firmafest. Det er efter min mening særdeles vigtigt at de firma der leverer lys- og lydsiden til festen har en høj kvalitet, da dette bidrager til en del af den samlede oplevelse. Udstyret skal passe til lokalerne, lyde godt og give den korrekte stemning med lyseffekterne.

Jeg har altid været tilfreds med BK Rental ´s udstyr. Jeg har benyttet dem til både små og store arrangementer og i samarbejde afviklet større shows. De ligger inde med meget udstyr selv til præsentationer, konferencer mv., men hvor jeg som dj sammen med festarrangørerne ønskes noget ekstra – så skaffer de det! BK Rental udskifter deres udstyr efterhånden som nye teknologiske fremskridt vinder frem. Selv er jeg glad for at spille på deres pult med 2 x Pioneer CDJ 2000. Det er det ypperligste stykke elektronik.

Ikke uvæsentligt er det i øvrigt når jeg i forbindelse med et arrangement trygt kan overlade selve koordineringen af opsætningen til mellem festarrangøren og BK Rental. Jeg har aldrig hørt andet end pæne ord om deres service og punktlighed i overholdelse af deres aftaler fra værter og arrangører."

- Mads Vinther, dj
Read